KHL: Šupler možno znova trénerom Dinama Riga

NETKY.SK • 3 December 2015, 14:38 • 2 min
KHL: Šupler možno znova trénerom Dinama Riga

RIGA - Slovenský tréner Július Šupler možno znova povedie hokejistov lotyšského Dinama Riga v KHL. O takejto eventualite informovala "Chakkejnaja pravda" s odvolaním sa na nemenovanú osobu s poznatkami o situácii v Diname.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročný dvojnásobný tréner reprezentácie SR Šupler už v Rige pôsobil v rokoch 2008 - 2011 a vo všetkých troch súťažných ročníkoch sa dostal do nadstavbovej časti KHL. Neskôr v rámci tejto nadnárodnej súťaže bol aj na lavičkách CSKA Moskva a Donbassu Doneck.

 

Následne bol vo Zvolene a naposledy pracoval s mládežníkmi v rodnom Poprade. Dinamo z doterajších 35 zápasov v sezóne 2015/2016 vyťažilo 41 bodov, figuruje na predposlednej 13. priečke v tabuľke Západnej konferencie KHL, od play-off ho delí 15 bodov a fínsky kouč Kari Heikkilä dostal od funkcionárov varovanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona