KHL: Staňa priznal rokovanie aj so Slovanom

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 09:11 • 2 min
KHL: Staňa priznal rokovanie aj so Slovanom

BRATISLAVA - Brankár Rastislav Staňa po zisku slovenského majstrovského titulu s HC Košice priznal rozhovory o možnej spolupráci s účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

„Ešte som nič nepodpísal. Priznám sa, že sme sa s vedením Slovana rozprávali, ale to sme robili s viacerými tímami. Všetkým záujemcom som povedal, že sa sústredím na finále a po ňom sa budem venovať budúcnosť konkrétnejšie,“ cituje portál SME.sk 34-ročného gólmana.

 

Rastislav Staňa chytal v KHL od leta 2008 až do januára 2014. Po troch sezónach v Severstali Čerepovec zamieril do CSKA Moskva, v ktorom s košickým rodákom v polovici januára ukončili spoluprácu. Zamieril do materského klubu a získal s ním cennú trofej. Majster sveta z Göteborgu 2002 či bronzový z MS 2003 v minulosti chytal aj vo Švédsku či zámorskej NHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona