KHL: Štadión Ondreja Nepelu už nebude Slovnaft Aréna, nový partner čoskoro

NETKY.SK • 10 September 2015, 14:10 • 2 min
KHL: Štadión Ondreja Nepelu už nebude Slovnaft Aréna, nový partner čoskoro

BRATISLAVA - Domovský stánok hokejistov HC Slovan Bratislava sa už nebude volať Slovnaft Aréna. Zimný štadión Ondreja Nepelu niesol tento názov takmer štyri roky, presne od 1. októbra 2011.

slovakia

left justify in out

Ako informoval oficiálny web slovenského účastníka KHL, k 1. septembru 2015 sa skončila doba platnosti a účinnosti zmluvy o reklamnej spolupráci medzi Slovanom a spoločnosťou Slovnaft, a.s..

 

"Predovšetkým sa chcem v mene HC Slovan a celej fanúšikovskej obce poďakovať spoločnosti Slovnaft za doterajšiu podporu. Spolu sa nám podarilo výrazným spôsobom zvýšiť kultúru fandenia, prilákať na zimný štadión celé rodiny s deťmi a priniesť nové pozitívne stimuly a vzory pre deti, ktoré sa chcú venovať športu," povedal pre hcslovan.sk predseda predstavenstva HC Slovan Bratislava a generálny manažér klubu Maroš Krajči.

 

Počas spolupráce so Slovnaftom vyhral Slovan v modernizovanej aréne zatiaľ svoj posledný majstrovský titul (2012), odohral pamätný zápas so slávnym klubom NHL New York Rangers (2011), zorganizoval finálový turnaj Red Bulls Salute (2012), vstúpil do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a zahral si play off o Gagarinov pohár (2013). V uplynulých štyroch sezónach bola aréna vypredaná 60-krát, čo predstavuje takmer 70 percent všetkých zápasov Slovana. Naživo na zimnom štadióne videlo zápasy Slovana vyše 800-tisíc divákov.

 

"Z marketingového hľadiska je jednou z našich priorít uzatvoriť nové dlhodobé partnerstvo na pomenovanie zimného štadióna čo najskôr," uviedol Krajči a dodal: "Samozrejme, máme za sebou už vstupné rokovania s potenciálnymi partnermi. Verím, že nový ‚naming rights‘ kontrakt predstavíme verejnosti ešte v priebehu tejto hokejovej sezóny."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona