KHL: Špirko by mal podľa ruských médií prestúpiť zo Spartaka do Leva

NETKY.SK • 15 Január 2014, 12:05 • 2 min
KHL: Špirko by mal podľa ruských médií prestúpiť zo Spartaka do Leva

MOSKVA - Slovenský hokejista Rastislav Špirko by mal podľa ruského denníka Sport Express opustiť Spartak Moskva a ďalej pokračovať v kariére v tíme ďalšieho účastníka KHL HC Lev Praha.

slovakia

left justify in out

Pod jeho odchod spolu s ďalšími hráčmi sa mali podpísať finančné ťažkosti tímu. Oficiálne ešte transfer nepotvrdil ani jeden zo zainteresovaných klubov.

V Spartaku nebude ďalej pôsobiť ani ďalšia trojica lídrov, čo by malo pomôcť k vyriešeniu nelichotivej situácie. V boji o playoff prišiel už oficiálne o útočníka Michaela Junkova, ktorý prestúpil do Magnitogorska, a brankára Jeffa Glassa. Ten nahradil v CSKA Moskva slovenského reprezentanta Rastislava Staňu. Okrem odchodu Špirka sa očakáva, že klub opustí aj skúsený americký zadák Deron Quint. 

Špirko, ktorý prestúpil do Spartaka len pred začiatkom sezóny z Jekaterinburgu, odohral v drese moskovského klubu 44 stretnutí a pripísal si 20 kanadských bodov (9+11). Pre reprezentačného útočníka by mal byť pražský Lev štvrtou zastávkou v KHL. V minulosti pôsobil 29-ročný hokejista v českej extralige okrem Ústí nad Labem aj v Pardubiciach, kde v sezóne 2009/2010 získal majstrovský titul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies