KHL: Špirko a Haščák dostali v Chabarovsku výpovede

NETKY.SK • 25 Február 2015, 13:17 • 2 min
KHL: Špirko a Haščák dostali v Chabarovsku výpovede

CHABAROVSK 25. februára (SITA) - Slovenskí hokejisti Rastislav Špirko a Marcel Haščák a ani Fín Tuukka Mäntylä nebudú v budúcej sezóne pôsobiť v klube Kontinentálnej hokejovej ligy Amur Chabarovsk.

slovakia

left justify in out

Trio malo na východe Ruska kontrakty do 30. apríla 2016, vedenie sa ich však rozhodlo predčasne po skončení tejto sezóny rozviazať. Špirko, Haščák i Mäntylä sa stali voľnými hráčmi. V Chabarovsku zostáva Michel Miklík, ktorý má s klubom kontrakt do 30. apríla 2016.

 

Špirko prišiel do Chabarovska pred sezónou zo Spartaka Moskva. Tridsaťročný útočník strelil v 47 stretnutiach za Amur päť gólov a pridal štrnásť asistencií. Haščák hral do začiatku tohto ročníka v KHL za Dinamo Riga. V drese Chabarovska dostal 28-ročný útočník šancu v 48 dueloch a dosiahol v nich bilanciu päť presných zásahov a šesť asistencií. Chabarovsk bol so 45 bodmi najslabším tímom celej KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies