KHL: Spartak Moskva má vyše 200-miliónové dlhy

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 15:18 • 2 min
KHL: Spartak Moskva má vyše 200-miliónové dlhy

MOSKVA - Dlhy hokejového Spartaka Moskva sú v tejto chvíli vyše 200 miliónov rubľov (približne 4 milióny eur) a do konca mesiaca ešte porastú.

slovakia

left justify in out

Prezradil to prezident klubu Kontinentálnej hokejovej ligy, dvojnásobný olympijský víťaz Viačeslav Staršinov. "Väčšina dlhov je voči ľuďom, ktorí poctivo robili pre Spartak a nedostávali plat," priznal Staršinov v rozhovore pre klubový web.

 

Vedenie hokejového klubu sa snaží nájsť nového partnera a zachovať licenciu pre Kontinentálnu hokejovú ligu. Funkcionári už absolvovali konštruktívne rozhovory s ruským ministrom športu Vitalijom Mutkom, ktorý prisľúbil príhovor u potenciálnych sponzorov. 

 

"Napriek veľkej snahe funkcionárov, veteránov klubu a fanúšikov sa nám zatiaľ nepodarilo nájsť nového sponzora. Robíme, čo je v našich silách. Našli sme investora, ktorý by pokryl tretinu rozpočtu. Stále však nemáme financie na dve tretiny rozpočtu," doplnil pre klubový web Staršinov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies