KHL: Soči i Chabarovsk majú dlhy voči hráčom

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 13:56 • 2 min
KHL: Soči i Chabarovsk majú dlhy voči hráčom

MOSKVA 9. apríla (SITA) - Viacero klubov Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) zápasí s finančnými problémami. Vedenie nováčika HK Soči sľúbilo hráčom, že všetky záväzky budú do 30. apríla vyrovnané.

slovakia

left justify in out

Podľa šéfa hráčskej organizácie KHL Andreja Kovalenka nezaplatil klub od Čierneho mora hokejistom od januára. "V našom klube vznikla mimoriadna situácia, výsledkom ktorej sú meškajúce výplaty. Upovedomili sme o tom vedenie súťaže aj hráčsku asociáciu. Všetky dlhy voči hráčov vyrovnáme v plnom objeme do 30. apríla," uvádza sa v tlačovej správy HK Soči.

 

Kovalenko síce v stredu informoval o tom, že hráčom dlhuje len klub zo Soči, no vzápätí sa objavili správy o tom, že minimálne ostatné dve výplaty nedostali ani hokejisti Amuru Chabarovsk. V marci mali zástupcovia Amuru vyrovnať záväzky za január, termín vyplatenia ďalších financií nie je zatiaľ známy. V súčasnosti je otázna budúcnosť mužstva z mesta Chabarovsk. Vedenie klubu totiž uvažuje o dočasnom vystúpení z KHL - dôvodom sú ekonomické problémy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona