KHL: Soči a Astana neplatia, hrozí im neúčasť v ďalšej sezóne

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 11:45 • 2 min
KHL: Soči a Astana neplatia, hrozí im neúčasť v ďalšej sezóne

MOSKVA - Ak kluby Kontinentálnej hokejovej ligy HK Soči a Barys Astana nesplnia do mája svoje záväzky voči hráčom, hrozí im neúčasť v novej sezóne v ruskej nadnárodnej súťaži.

slovakia

left justify in out

Oba tímy majú voči hokejistom štvormesačné dlhy. Informoval o tom šéf hráčskej asociácie KHL Andrej Kovalenko. "Podľa našich súčasných informácií dva kluby KHL sú v súčasnosti v ťažkej situácii. V HK Soči neplatili hráčom od januára, nedávno sa objavili správy o podobných problémoch v Baryse. Vždy sa pýtam hráčom, prečo trpia tak dlho, nehovoria o probléme. Do poslednej chvíle veria vedeniu a nikomu nič nepovedia," informoval na webe championat.com šéf hráčskych odborov Andrej Kovalenko.


Podľa zástupcu hráčov s vedením klubu zo Soči komunikujú, o Baryse však nemá žiadne informácie. "Dvakrát sme sa snažili skontaktovať so zástupcami klubu, no neúspešne. Mám iba sprostredkované informácie, v Baryse došlo k zmene vedenia a možno je s tým spojený komunikačný problém. Pravdepodobne sa vedenie chystá na majstrovstvá sveta a nemá čas čítať poštu. V iných kluboch sa situácia normalizuje," dodal Kovalenko.


Podľa športového riaditeľa Barysu Vladimira Smirnova situáciu v klube riešia a kazašský účastník by nemal chýbať v novej sezóne KHL. "Je to len otázka času, skôr či neskôr všetko vyriešime. V priebehu týždňa či dvoch sa problémom začneme zaoberať, teraz ho má na stole predstavenstvo," uviedol pre R-Sport Smirnov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies