KHL: Slovan získal ďalšiu posilu, Špirko podpísal do konca apríla 2016

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 16:05 • 2 min
KHL: Slovan získal ďalšiu posilu, Špirko podpísal do konca apríla 2016

BRATISLAVA - Slovenský zástupca v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) Slovan Bratislava získal do svojich radov ďalšiu posilu. Vedenie "belasých" sa dohodlo na kontrakte do 30. apríla 2016 s útočníkom Rastislavom Špirkom. Informoval o tom oficiálny web klubu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný hokejista má bohaté skúsenosti z KHL, nasledujúca sezóna v nadnárodnej súťaži bude už jeho piata. Postupne hral v tímoch Lev Poprad, Avtomobilist Jekaterinburg, Spartak Moskva a naposledy obliekal dres Amuru Chabarovsk. Celkovo v KHL nastúpil na 205 zápasov a na konto si pripísal 84 bodov. 
     

Odchovanec martinského hokeja v minulosti skúšal šťastie aj za morom, kde si vyskúšal juniorské súťaže USHL a NCAA. Okrem toho v slovenskej extralige hral za Martin a počas kariéry strávil tri roky aj v českej najvyššej súťaži. S Pardubicami v roku 2010 získal aj majstrovský titul. Je tiež členom širšieho kádra slovenskej reprezentácie, v A-tíme odohral 35 duelov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona