KHL: Slovan začal s predajom vstupeniek na novembrové zápasy

NETKY.SK • 22 Október 2013, 15:43 • 2 min
KHL: Slovan začal s predajom vstupeniek na novembrové zápasy

BRATISLAVA - Slovan Bratislava začal v utorok popoludní s predajom vstupeniek na štyri novembrové domáce stretnutia v Kontinentálnej hokejovej lige.

slovakia

left justify in out

Slovenský účastník nadnárodnej súťaže privíta medzi 13. a 19. novembrom v Slovnaft aréne postupne Jugru Chanty-Mansijsk, Avtomobilist Jekaterinburg, Barys Astana a Avangard Omsk. Do Bratislavy zavítajú aj dvojnásobný majster sveta Michail Biriukov z Chanty-Mansijska, Jakub Kovář so Samim Lepistöm z Jekaterinburgu, Nigel Dawes, Brandon Bochenski z Barysu či Miloš Říha, Alexander Perežogin, Alexander Popov a Štefan Ružička z Omska.

Vstupenky sa budú opäť predávať obvyklým spôsobom na predajných miestach Ticketportal a tiež cez internet. Cena sa v závislosti od sektora pohybuje od 16 do 20 eur. Do predaja ide 3050 vstupeniek, ďalších 300 je rezervovaných pre fanúšikov hostí. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies