KHL:Slovan za súpermi aj s Backlundom,no bez kapitána Bartoviča

NETKY.SK • 26 Január 2015, 17:43 • 2 min
KHL:Slovan za súpermi aj s Backlundom,no bez kapitána Bartoviča

BRATISLAVA - Hráčov Slovana Bratislava čaká od stredy predposledná šnúra u súperov v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Zverenci fínskeho trénera Petriho Matikainena ju začnú v Petrohrade, pokračovať budú v piatok v Helsinkách proti Jokeritu, v nedeľu sa predstavia v Rige a v utorok 3. februára v Mytiščiach proti Atlantu. Na štvorzápasový trip v utorok odletí Slovan už aj so švédskym brankárom Johanom Backlundom, ktorý v ostatných domácich dueloch absentoval pre zranenie. S mužstvom odcestujú tiež ďalší dvaja gólmani Jaroslav Janus a Denis Godla. V tíme pre zdravotné problémy chýbajú kapitán Milan Bartovič, ďalší útočníci Michal Vondrka, Václav Nedorost, Štefan Ružička či obrancovia Patrik Luža a Ivan Baranka. Do Ruska v utorok pôjde trio brankárov, sedem obrancov a trinásť útočníkov.

 

"Belasí" chcú u kvarteta tímov zo Západnej konferencie nazbierať čo najviac bodov a priblížiť sa k 8. prieke znamenajúcej po základnej časti prienik do play-off. Doteraz odohral Slovan 50 duelov a nazbieral v nich 57 bodov. V tabuľke Západnej konferencie je na poslednom 14. mieste s desaťbodovým odstupom na ôsmy Viťaz Podoľsk. 

 

Káder Slovana Bratislava na tri stretnutia KHL u súperov od 28. januára do 3. februára 2015: 
Jaroslav Janus, Johan Backlund, Denis Godla - Cam Barker, Lukáš Kozák, Tomáš Starosta, Michal Sersen, Martin Štajnoch, Ján Brejčák, Vladimír Mihálik - Ladislav Nagy, Libor Hudáček, Žiga Jeglič, Tomáš Netík, Andrej Kudrna, Andrej Šťastný, Peter Ölvecký, Mário Lunter, Matt Murley, Rok Tičar, Tomáš Surový, Patrick White, Dominik Rehák 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona