KHL: Slovan vykorčuľuje proti Dinamu Moskva bez Brusta či Sersena

NETKY.SK • 2 Február 2017, 15:25 • 2 min
KHL: Slovan vykorčuľuje proti Dinamu Moskva bez Brusta či Sersena

BRATISLAVA - So zmenami v bránke aj obrane v porovnaní s utorkovým duelom proti Lokomotivu Jaroslavľ (3:2 po sam. nájazdoch) nastúpi bratislavský Slovan na štvrtkové domáce stretnutie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Dinamu Moskva (19.00 h).

slovakia

left justify in out

Dištancovaného Barryho Brusta v bránke nahradí Justin Pogge, chrbát mu bude kryť Christián Pavlas. V zostave chýba aj bek Michal Sersen, ktorého "skolila" viróza. V prvej obrane ho proti Tomášovi Kundrákovi nahradí Tomáš Starosta, Ivan Švarný bude hrať s Nickom Plastinom a Patrik Bačík s Patrikom Lužom. Siedmym bekom je Mislav Rosandič.


V zložení útokov sa nič nezmenilo. V prvom nastúpi Michal Hlinka s dvojicou zámorských legionárov Jeff Taffe, Jonathan Cheechoo. Žiga Jeglič bude hrať s Igorom Musatovom a Andrejom Šťastným, medzi Pavlom Skalickým a Kylom Chipchurom bude operovať Patrik Lušňák a štvrtý útok tvoria Lukáš Vopelka, Juraj Šiška a Samuel Petráš. Trinástym útočníkom je Denis Pätoprstý.


Informoval klubový web hcslovan.sk. "Belasých" od 8. priečky znamenajúcej účasť v play-off Západnej konferencie KHL aktuálne delí päť bodov.

Predpokladaná zostava Slovana na štvrtkový domáci zápas proti Dinamu Moskva (19.00 h, zdroj: hcslovan.sk):


Pogge (Pavlas) - Kundrátek, Starosta, Plastino, Švarný, Bačík, Luža, Rosandič - Cheechoo, Taffe, Michal Hlinka - Musatov, Jeglič, A. Šťastný - Chipchura, Lušňák, Skalický - Vopelka, J. Šiška, S. Petráš - Pätoprstý


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona