KHL: Slovan vyhral v Kazani 1:0, o zisku troch bodov rozhodol Nagy

NETKY.SK • 13 Október 2015, 20:29 • 2 min
KHL: Slovan vyhral v Kazani 1:0, o zisku troch bodov rozhodol Nagy

KAZAŇ - Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v utorkovom zápase KHL na ľade AK Bars Kazaň 1:0 vďaka gólu Ladislava Nagya z 34. minúty. "Belasí" tak získali na tripe 6 bodov z 12 možných, najbližšie sa predstavia pred domácim pulikom v sobotu o 17.00 h proti Jugre Chanty-Mansijsk.

slovakia

left justify in out

AK Bars kazaň - Slovan Bratislava 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Gól: 34. Nagy (Kašpar), Rozhodovali: Ravodin, Naumov - Šikanov, Raming, vylúčení 3:3, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, 7157 divákov.

Ak Bars Kazaň: Garipov – Rylov, Zacharčuk, Kornejev, Ďaloga, Musin, Belov – Archipov, Tkačov, Obuchov – Lukojanov, Svitov, Mirnov – Möller, Sjögren, Azevedo – Gluchov, Malychin, Varnakov

Slovan Bratislava: Brust – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihalik, Sersen, Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy – Miklík, Surový, Bartovič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák

 

Hokejisti Slovana sa dostali už v tretej minúte do početnej výhody, ktorú však nedokázali využiť. Oba tímy hrali opatrne, ani jeden z nich vážnejšie neohrozil bránku súpera. Na konci prvej tretiny mali presilovku aj domáci, brankár hostí Barry Brust však svoj tím podržal.

 

Na začiatku druhej tretiny mal Slovan 40-sekundovú presilovku o dvoch hráčov, skóre zápasu však neotvoril. V 31. minúte sa po chybe obrancu Mihálika dostal k zakončeniu domáci útočník Gluchov, Brusta ale neprekonal. Zverenci Miloša Říha sa nakoniec radovali z vedenia, keď v 34. minúte prekonal domáceho brankára Garypova útočník Nagy.

 

Úvod tretej tretiny začali presilovkou domáci, v nej však nedokázali vyrovnať. Hráči Kazane si počas tretiny vypracovali sľúbné šance, ktoré stroskotali na brankárovi alebo obrane hostí. V posledných minútach si domáci vytvorili tlak, ktorý však "belasí" aj vďaka výbornému Brustovi ustáli a získali cenné tri body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona