KHL: Slovan v Záhrebe v bránke s Brustom

NETKY.SK • 14 September 2015, 14:25 • 2 min
KHL: Slovan v Záhrebe v bránke s Brustom

ZÁHREB - V pondelkovom zápase Slovana Bratislava na ľade chorvátskeho mužstva Medveščak Záhreb v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) nastúpi do bránky za hostí Barry Brust.

slovakia

left justify in out

Tréner "belasých" Miloš Říha v bránke nahradil Michaela Garnetta, ktorý v sobotu vychytal triumf v Podoľsku. Kormidelník Slovana v porovnaní s predchádzajúcim duelom neurobil inú zmenu v zostave. Opäť v nej chýba obranca Vladimír Mihálik, ktorého na ceste za súpermi vyradila z hry viróza. Začiatok duelu je naplánovaný na 19.30 h.


Predpokladaná zostava HC Slovan Bratislava na pondelkový duel KHL na ľade chorvátskeho tímu Medveščak Záhreb (zdroj: oficiálny web HC Slovan Bratislava):
Brust (Garnett) - Barker, F. Novák, Starosta, Švarný, Sersen, L. Kozák, Luža - Kašpar, V. Nedorost, L. Nagy - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Surový, Viedenský, Bartovič - D. Skokan, Lušňák, Skalický



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona