KHL: Slovan v Záhrebe s výraznejšími zmenami v zostave

NETKY.SK • 26 September 2014, 13:49 • 2 min
KHL: Slovan v Záhrebe s výraznejšími zmenami v zostave

ZÁHREB- Hokejisti Slovana Bratislava sa v porovnaní so stredajším domácim duelom proti Medveščaku Záhreb predstavia v piatok o 18.30 h na ľade chorvátskeho súpera s viacerými zmenami zostave.

slovakia

left justify in out

Po dvojzápasovej pauze v bránke nastúpi Jaroslav Janus, ktorý dostal prednosť pred Johanom Backlundom. Nový fínsky tréner Petri Matikainen poprehadzoval hráčov v obranných dvojiciach. K Michalovi Sersenovi sa posunul Jonathan Sigalet, Ivan Baranka si zahrá s Kurtisom Fosterom, Tomáš Starosta zostal pri Martinovi Štajnochovi. Siedmym bekom bude Ján Brejčák.

 

V ofenzíve zostala spolu len prvá formácia Michal Vondrka, Václav Nedorost, Ladislav Nagy. Do druhého útoku sa k Tomášovi Surovému a kapitánovi Milanovi Bartovičovi presunie Matt Murley. Do zostavy sa vráti slovinský útočník Rok Tičar, ktorý nastúpi s krajanom Žigom Jegličom a Liborom Hudáčkom. Vo štvrtom útoku dostanú šancu Mário Lunter, Andrej Šťastný a Tomáš Netík. 

Predpokladaná zostava Slovana na piatkový duel v Záhrebe: Janus (Backlund) - Sersen, Sigalet, Foster, Baranka, Štajnoch, Starosta, J. Brejčák - L. Nagy, V. Nedorost, Vondrka - Murley, Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, L. Hudáček - Netík, A. Šťastný, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies