KHL: Slovan v utorok v bránke s Garnettom, vracia sa Višňovský

NETKY.SK • 24 November 2015, 16:02 • 2 min
KHL: Slovan v utorok v bránke s Garnettom, vracia sa Višňovský

MINSK - Do zostavy HC Slovan Bratislava sa v utorkovom domácom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy proti Dinamu Minsk (19.00 h) vráti obranca Ľubomír Višňovský. Skúsený bek pauzoval v predchádzajúcich dvoch dueloch "belasých" u súperov. Višňovský nastúpi v prvej obrane po boku Tomáša Starostu. V defenzíve bude pre ľahšie zranenie chýbať Michal Sersen.

slovakia

left justify in out

V ofenzíve sa po boku Slovincov Žigu Jegliča a Roka Tičara znova predstaví Ladislav Nagy, druhý útok tvoria Francis Paré, Tomáš Surový a Milan Bartovič. V tretej formácii figurujú Michel Miklík s Marekom Viedenským a Lukášom Kašparom, vo štvrtej figurujú Pavol Skalický, Patrik Lušňák a Dávid Skokan.

 

Chytať bude Michael Garnett, ktorý sa výraznou mierou podieľal na dvoch triumfoch Slovana u súperov a vyhlásili ho za najlepšieho gólmana KHL v uplynulom týždni.

Predpokladaná utorková zostava Slovana doma proti Dinamu Minsk:
Garnett (Brust) - Ľ. Višňovský, Starosta, Barker, Švarný, Valach, V. Mihálik, L. Kozák - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Paré, Surový, Bartovič - Miklík, Viedenský, L. Kašpar - Skalický, Lušňák, D. Skokan



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona