KHL: Slovan v Ufe bez zraneného Kašpara, v bránke Garnett

NETKY.SK • 7 Október 2015, 10:40 • 2 min
KHL: Slovan v Ufe bez zraneného Kašpara, v bránke Garnett

UFA - Michael Garnett sa postaví do bránky Slovana Bratislava v stredajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Ufy od 16.00 h SELČ.

slovakia

left justify in out

Hlavný tréner Miloš Říha v defenzíve spojil obranné dvojice tak, ako spolu hrali pred ostatným domácim dvojzápasom. Cam Barker nastúpi s Filipom Novákom, Vladimír Mihálik s Michalom Sersenom, Tomáš Starosta s Ivanom Švarným a pozícia siedmeho beka pripadla Patrikovi Lužovi.


Na úvodné buly sa postaví útočné trio Michel Miklík, Václav Nedorost, Patrik Lušňák. Do druhej formácie tréneri zaradili Milana Bartoviča s kapitánom Tomášom Surovým a Ladislavom Nagyom. Andrej Šťastný a Slovinci Žiga Jeglič s Rokom Tičarom nastúpia v treťom útoku a Radovan Puliš, Pavol Skalický s Marekom Viedenským vo štvrtom. Hrať nebude Lukáš Kašpar, ktorého trápi menšie zranenie v dolnej časti tela.
Správu zverejnil oficiálny web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší zápas v Ufe (zdroj: oficiálny web Slovana):
Garnett (Brust) - Barker, F. Novák, Mihálik, Sersen, Starosta, Švarný, Luža - Miklík, V. Nedorost, Lušňák - Bartovič, Surový, L. Nagy - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Skalický, Viedenský, Puliš

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies