KHL: Slovan v stredu v Maribore s 22 hráčmi, čaká naň Torpedo

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 10:33 • 2 min
KHL: Slovan v stredu v Maribore s 22 hráčmi, čaká naň Torpedo

BRATISLAVA - Po takmer mesačnej príprave na suchu a ľade čaká na hokejistov bratislavského Slovana prípravné stretnutie s iným účastníkom KHL Torpedom Nižnij Novgorod.

slovakia

left justify in out

Duel naplánovali na stredu 27. júla do slovinského Mariboru, úvodné buly vhodia o 18.00 h. Bude sa hrať za zatvorenými dverami. Podľa správy na oficiálnom webe Slovana bude mať tréner Miloš Říha v Maribore 22 hráčov - vo výprave, ktorá sa do dejiska presunie v utorok predpoludním, sú dvaja brankári, siedmi obrancovia a trinásti útočníci: Pogge, Ch. Pavlas, Plastino, Švarný, P. Luža, M. Rosandič, Pokorný, Vidovič, Bačík, Valský, Jeglič, V. Nedorost, Michal Hlinka, Lušňák, Skalický, Vopelka, J. Šiška, Galis, Petráš, Halama, Tibenský a A. Ružička. V piatok v Zlíne proti miestnemu HC PSG v ďalšom prípravnom súboji nastúpia "belasí" v značne zmenenej zostave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies