KHL: Slovan v stredu bez Kundrátka a s Brustom v bránke

NETKY.SK • 11 Január 2017, 12:51 • 2 min
KHL: Slovan v stredu bez Kundrátka a s Brustom v bránke

BRATISLAVA - S Barrym Brustom v bránke a bez zadáka Tomáša Kundrátka, ktorý bude mužstvu chýbať pre virózu, nastúpi bratislavský Slovan na stredajšie stretnutie Kontinentálnej hokejovej ligy proti Avtomobilistu Jekaterinburg (19.00).

slovakia

left justify in out

Českého beka nahradí v prvej obrannej formácii Marek Ďaloga, ktorý vytvorí dvojičku s Michalom Sersenom. Druhý pár Ivan Švarný, Nick Plastino zostane v nezmenenom zložení, v treťom Ďalogu po boku Tomáša Starostu nahradí Patrik Bačík. Siedmym bekom je Mislav Rosandič.

V prvom útoku zostáva mladík Matúš Sukeľ s Jeffom Taffeom a Jonathanom Cheechoom. Medzi Václavom Nedorostom a Žigom Jegličom nastúpi navrátilec zo svetového šampionátu juniorov Boris Sádecký. Do zostavy sa k Tomášovi Surovému a Kylovi Chipchurovi vracia uzdravený Igor Musatov. Štvrtý útok tvoria Pavol Skalický, Patrik Lušňák a Andrej Šťastný. Informoval klubový web hcslovan.sk. "Belasých" od 8. priečky znamenajúcej účasť v play-off Západnej konferencie KHL aktuálne delí 11 bodov.

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší zápas proti Jekaterinburgu (19.00, zdroj: hcslovan.sk):
Brust (Pogge) - Sersen, Marek Ďaloga, Švarný, Plastino, Bačík, Starosta, M. Rosandič - M. Sukeľ, Taffe, Cheechoo - V. Nedorost, Sádecký, Jeglič - Musatov, T. Surový, Chipchura - Skalický, Lušňák, A. Šťastný



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona