KHL: Slovan v Rige so zmenami v útokoch

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:13 • 2 min
KHL: Slovan v Rige so zmenami v útokoch

RIGA - V bránke s Michaelom Garnettom nastúpia v piatok hráči Slovana Bratislava na ľade lotyšského Dinamom Riga v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Hlavný kouč Miloš Říha v porovnaní so stredajšou prehrou na ľade Jokeritu Helsinki (1:4) nezmenil zloženie defenzívy, v útoku však poprehadzoval niekoľko hráčov. V obrane je písaných sedem bekov, v prvej dvojici Cam Barker s Filipom Novákom, Tomáš Starosta sa dostane do hry s Ivanom Švarným a Vladimír Mihálik s Michalom Sersenom. Posledným zadákom je Patrik Luža.

 

Do prvej formácie sa k českým legionárom Lukášovi Kašparovi a Václavovi Nedorostovi dostal Milan Bartovič na miesto Michela Miklíka, v druhej Ladislava Nagya popri Slovincoch Žigovi Jegličovi a Rokovi Tičarovi nahradil Andrej Šťastný. Miklík s L. Nagyom nastúpia v treťom útoku s kapitánom Tomášom Surovým. Štvrtý útok Slovana tvorí trio Pavol Skalický, Marek Viedenský, Patrik Lušňák.
Informácie zverejnil oficiálny web hcslovan.sk.

Predpokladaná zostava Slovana v Rige proti Dinamu (piatok, 18.30 h SELČ):
Garnett (Brust) - Barker, F. Novák, Starosta, Švarný, Sersen, V. Mihálik, Luža - Kašpar, V. Nedorost, Bartovič - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, Surový, L. Nagy - Skalický, Viedenský, Lušňák



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies