KHL: Slovan v príprave absolvuje desať stretnutí, dve doma

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 14:45 • 2 min
KHL: Slovan v príprave absolvuje desať stretnutí, dve doma

BRATISLAVA - Pred treťou sezónou v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) odohrajú hráči bratislavského Slovana desať prípravných stretnutí.

slovakia

left justify in out

Už 22. júla nastúpia v Liberci proti Metallurgu Novokuzneck a v prvý augustový deň v Kravařoch proti Dinamu Minsk. O päť dní neskôr sa Slovan predstaví v Košiciach proti úradujúcemu majstrovi SR. Nasledovať budú súboje proti Amuru Chabarovsk (8. augusta v Bratislave) a sústredenie vo Švajčiarsku, kde si Bratislavčania zmerajú sily s Viťazom Podoľsk (14. augusta v Bellinzone), HC Lugano (16. augusta v Lugane) a CSKA Moskva (Herisau, 18. augusta). Po návrate na Slovenske sa "belasí" predstavia 21. augusta v Banskej Bystrici proti miestnemu extraligistovi, o päť dní nastúpia v Brne proti domácej Komete a 28. augusta absolvuje Slovan generálku na nový ročník KHL v súboji proti HC Vítkovice Steel v Bratislave.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona