KHL: Slovan v pondelok so slovensko-slovinským prvým útokom

NETKY.SK • 28 September 2015, 13:07 • 2 min
KHL: Slovan v pondelok so slovensko-slovinským prvým útokom

BRATISLAVA - Iba s malými korektúrami v zložení útokov nastúpia v pondelok večer hráči Slovana Bratislava na domácom proti Neftechimiku Nižnekamsk v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Hlavný kouč Miloš Říha v porovnaní s piatkovým triumfom v Rige (2:1 po sam. nájazdoch) dal v bránke prednosť Barrymu Brustovi pred Michaelom Garnettom. Žiadna zmena nenastala v zložení defenzívy - v obrane je písaných sedem bekov, v prvej dvojici Cam Barker s Filipom Novákom, Tomáš Starosta sa dostane do hry s Ivanom Švarným a Vladimír Mihálik s Michalom Sersenom. Posledným zadákom je Patrik Luža.

 

V prvej ofenzívnej formácii sa predstavia Andrej Šťastný a Slovinci Rok Tičar so Žigom Jegličom. K českým legionárom Lukášovi Kašparovi a Václavovi Nedorostovi sa vrátil Ladislav Nagy, Milana Bartoviča zaradil hlavný kouč k Michelovi Miklíkovi a Tomášovi Surovému. Štvrtý útok Slovana tvorí trio Pavol Skalický, Marek Viedenský, Patrik Lušňák.

 

Duelom proti Neftechimiku NIžnekamsk začne HC Slovan Bratislava šnúru štyroch domácich zápasov. V tabuľke Západnej konferencie patrí "belasým" deviata priečka so ziskom 19 bodov.
Informácie zverejnil oficiálny web hcslovan.sk.

Predpokladaná zostava Slovana na duel KHL doma proti Nižnekamsku (pondelok 28. septembra 2015 o 19.30 h, zdroj: oficiálny web HC Slovan Bratislava):
Brust (Garnett) - Starosta, Švarný, Barker, F. Novák, Sersen, V. Mihálik, Luža - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Kašpar, V. Nedorost, L. Nagy - Miklík, Surový, Bartovič - Skalický, Viedenský, Lušňák



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies