KHL: Slovan v Novosibirsku v bránke s Janusom

NETKY.SK • 5 November 2014, 11:03 • 2 min
KHL: Slovan v Novosibirsku v bránke s Janusom

NOVOSIBIRSK - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na stredajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy v Novosibirsku proti miestnemu Sibiru (hrá sa o 14.00 h SEČ) v takmer totožnej zostave v porovnaní s nedeľňajším domácim úspechom s Vladivostokom.

slovakia

left justify in out

Trénerské trio Petri Matikainen, Vladimír Országh a Pavol Rybár naďalej nemôže počítať so zraneným obrancom Tomášom Starostom či najlepším strelcom "belasých" Ladislavom Nagyom. V bránke dostane dôveru opäť Jaroslav Janus.

 

V prvom útoku sa predstaví s Bartovičom a Surovým krídelník Hudáček. České trio Netík, V. Nedorost, Vondrka zostalo spolu, pri Slovincoch Jegličovi s Tičarom zostal Tomáš Rachůnek. Vo štvrtom útoku sa nastúpia A. Šťastný, Bližňák a Kudrna, ktorý nahradil Luntera.

 

Obrana nastúpi bez zmien, Sersen sa predstaví s Barankom, Foster so Sigaletom a Štajnoch s V. Mihálikom. Pozíciu siedmeho beka bude opäť zastávať Luža. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas v Novosibirsku (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Backlund) - Foster, Sigalet, Sersen, Baranka, Štajnoch, V. Mihálik, Luža - L. Hudáček, Surový, Bartovič - Netík, V. Nedorost, Vondrka - Jeglič, Tičar, T. Rachůnek - A. Šťastný, Bližňák, Kudrna 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies