KHL: Slovan v Nižnom Novgorode bez zmien v zostave

NETKY.SK • 24 Január 2014, 11:30 • 2 min
KHL: Slovan v Nižnom Novgorode bez zmien v zostave

NIŽNIJ NOVGOROD - V piatkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Torpedu Nižnij Novgorod sa Slovan Bratislava predstaví bez zmien v zostave v porovnaní so stredajším duelom na ľade Kazane.

slovakia

left justify in out

V bránke nastúpi od začiatku Jaroslav Janus. Tréner Rostislav Čada určil definitívne zostavu na súboj s Nižným Novgorodom (16.00 h SEČ) po raňajšom rozkorčuľovaní. Na svoju šancu zasiahnuť do zápasu budú na striedačke čakať siedmy obranca Patrik Luža a trinásty útočník Marko Daňo.

Slovan má už len matematickú šancu na postup do play-off. V tabuľke Západnej konferencie je na 11. mieste so ziskom 57 bodov, na ôsmy Jaroslavľ stráca pätnásť bodov. Torpedo je vo Východnej konferencie piate s 83 bodmi zo 47 duelov. 

Informácie zverejnil web Slovana Bratislava. 

Zostava Slovana na zápas s Torpedom Nižnij Novgorod (zdroj: hcslovan.sk): Janus (Kopřiva) - Štajnoch, Škoula, Sigalet, V. Mihálik, Mojžíš, J. Brejčák, Luža - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - Miklík, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Bližňák, Ölvecký - T. Mikúš, A. Šťastný, M. Bakoš - M. Daňo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies