KHL: Slovan v Nižnekamsku s menšími zmenami v útoku

NETKY.SK • 22 Október 2014, 12:23 • 2 min
KHL: Slovan v Nižnekamsku s menšími zmenami v útoku

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi na stredajší duel v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) na ľade Neftechimiku Nižnekamsk v bránke opäť s Johanom Backlundom a menšími zmenami v zložení útočných trojíc.

slovakia

left justify in out

Defenzívne dvojice zostali v rovnakom zložení, v obrane sa predstavia Štajnoch so Sigaletom, Sersen s Barankom, Foster so Starostom, siedmym bekom bude V. Mihálik. Tréner Petri Matikainen zaradil do prvého útoku k Surovému a kapitánovi Bartovičovi krídelníka L. Hudáčka. Netík sa posunul do druhej formácie k Vondrkovi s V. Nedorostom. Bez zmeny zostal tretí útok s najlepším strelcom "belasých" Ladislavom Nagyom a dvojicou slovinských legionárov Žiga Jeglič, Rok Tičar. Vo štvrtej "lajne" sa predstavia po boku centra Bližňáka krídla P. White a Lunter.

 

Po súboji v Nižnekamsku (hrá sa o 17.00 h SELČ) pokračujú "belasí" zápasom v Togliatti. Vo štvrtok 30. októbra o 19.30 h privítajú v Bratislave Sibir Novosibirsk. 

Informácie zverejnil oficiálny web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší duel v Nižnekamsku proti Neftechimiku (zdroj: hcslovan.sk): 
Backlund - Štajnoch, Sigalet, Sersen, Baranka, Foster, Starosta, V. Mihálik - L. Hudáček, Surový, Bartovič - Netík, V. Nedorost, Vondrka - L. Nagy, Tičar, Jeglič - P. White, Bližňák, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies