KHL: Slovan v Minsku v rovnakom zložení ako naposledy v Rige

NETKY.SK • 10 Október 2014, 13:42 • 2 min
KHL: Slovan v Minsku v rovnakom zložení ako naposledy v Rige

MINSK - Hráči Slovana Bratislava nastúpia na piatkový duel Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v bieloruskom Minsku proti miestnemu Dinamu bez zmien v zostave v porovnaní so stredajším úspešným duelom v Rige (4:1).

slovakia

left justify in out

Do bránky "belasých" sa opäť postaví Johan Backlund, ktorý si v stredu pripísal 21 úspešných zákrokov. Fínsky tréner Petri Matikainen do duelu vyšle obranné dvojice Sersen - Baranka, Štajnoch - Sigalet, Foster - Starosta. Siedmym bekom bude Ján Brejčák.

 

V otváracej útočnej formácii nastúpia Michal Vondrka, Matt Murley a Ladislav Nagy, pre zdravotné problémy stále nehrá Václav Nedorost. Kapitán Milan Bartovič sa predstaví s Tomášom Surovým a Tomášom Netíkom. Duo slovinských hráčov Žiga Jeglič a Rok Tičar doplní Patrick White. Vo štvrtej formácii dostanú príležitosť Mário Lunter, Andrej Šťastný a Mário Bližňák. 

 

Stretnutie sa začne v piatok 10. októbra o 18.00 h SELČ. Prvý vzájomný súboj oboch súperov v tejto sezóne sa v závere septembra skončil domácim triumfom Slovana 3:2 po samostatných nájazdoch. 

Predpokladaná zostava Slovana na piatkový duel v Minsku proti Dinamu (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Backlund) - Sersen, Baranka, Štajnoch, Sigalet, Foster, Starosta, J. Brejčák - L. Nagy, Murley, Vondrka - Netík, Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, P. White - A. Šťastný, Bližňák, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies