KHL: Slovan v Minsku prvýkrát aj s Leblancom

NETKY.SK • 26 Október 2015, 13:23 • 2 min
KHL: Slovan v Minsku prvýkrát aj s Leblancom

BRATISLAVA - V zostave Slovana Bratislava sa v pondelok premiérovo predstaví kanadský útočník Louis Leblanc, ktorý v súboji KHL na ľade Dinama Minsk (17.30 h SELČ) nastúpi v prvom útoku s Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom.

slovakia

left justify in out

V bránke Slovana bude od úvodu duelu Barry Brust, ktorý pauzoval dva zápasy. Kryť chrbát zo striedačky mu bude Michael Garnett. Tréner Miloš Říha v pondelok nemôže rátať so zraneným bekom Vladimírom Mihálikom a útočníkom Ladislavom Nagyom.


V defenzíve zostali spolu Michal Sersen s Camom Barkerom, Ivan Švarný bude hrať s Jurajom Valachom, Michal Sersen nastúpi s Patrikom Lužom a Lukáš Kozák zaujme pozíciu siedmeho beka.


Francis Paré sa posunul do druhého útoku k Milanovi Bartovičovi a kapitánovi Tomášovi Surovému, Žiga Jeglič s Andrejom Šťastným budú hrať s Rokom Tičarom. Štvrtú formáciu tvoria Michel Miklík, Marek Viedenský a Pavol Skalický.


Predpokladaná pondelková zostava Slovana na ľade Dinama Minsk (17.30 h SELČ):
Brust (Garnett) - Sersen, Barker, J. Valach, Švarný, Starosta, Luža, L. Kozák - L. Kašpar, V. Nedorost, Leblanc - Paré, T. Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, Viedenský, Skalický
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies