KHL: Slovan v Magnitogorsku v rovnakom zložení ako v Ufe

NETKY.SK • 9 Október 2015, 11:17 • 2 min
KHL: Slovan v Magnitogorsku v rovnakom zložení ako v Ufe

MAGNITOGORSK - So zmenou na brankárskom poste a bez obmien v zložení jednotlivých formácií v porovnaní so stredajším zápasom v Ufe nastúpia hráči Slovana Bratislava v piatkovom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Metallurgu Magnitogorsk od 16.00 h SELČ.

slovakia

left justify in out

Hlavný tréner Miloš Říha do bránky pošle Barryho Brusta, ktorý v stredu striedal Michaela Garnetta po treťom inkasovanom góle pri prehre 2:3. V defenzíve Cam Barker nastúpi s Filipom Novákom, Vladimír Mihálik s Michalom Sersenom, Tomáš Starosta s Ivanom Švarným a pozícia siedmeho beka pripadla Patrikovi Lužovi.

 

Na úvodné buly sa postaví útočné trio Michel Miklík, Marek Viedenský, Václav Nedorost. Do druhej formácie tréneri zaradili Milana Bartoviča s kapitánom Tomášom Surovým a Ladislavom Nagyom. Andrej Šťastný a Slovinci Žiga Jeglič s Rokom Tičarom nastúpia v treťom útoku a Radovan Puliš, Pavol Skalický s Patrikom Lušňákom vo štvrtom. Hrať opäť nebude Lukáš Kašpar, ktorého trápi menšie zranenie v dolnej časti tela.
Správu zverejnil oficiálny web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana na piatkový zápas v Magnitogorsku (zdroj: oficiálny web Slovana):
Brust (Garnett) - Barker, F. Novák, Mihálik, Sersen, Starosta, Švarný, Luža - Miklík, Viedenský, V. Nedorost - Bartovič, Surový, L. Nagy - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Skalický, Lušňák, Puliš



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies