KHL: Slovan v Magnitogorsku bez zmien v zostave

NETKY.SK • 3 Január 2014, 10:59 • 2 min
KHL: Slovan v Magnitogorsku bez zmien v zostave

BRATISLAVA - Hráči Slovana Bratislava nastúpia v piatok na ľade Metallurgu Magnitogorsk v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) bez zmien v zostave v porovnaní s predchádzajúcim duelom na ľade Dinama Riga.

slovakia

left justify in out

Do bránky sa postaví od začiatku Jaroslav Janus, dvojkou bude Miroslav Kopřiva. Prvú obranu vytvoria Jonathan Sigalet s Martinom Škoulom, druhú Marek Trončinský s Vladimírom Mihálikom, tretiu Tomáš Mojžíš s Martinom Štajnochom. Pozícia siedmeho beka patrí Jánovi Brejčákovi.

V prvej útočnej formácii sa predstavia Miklík, Bližňák, Vondrka, v druhej Bartovič, J. Mikúš, Ölvecký, v tretej Šatan, Radivojevič, L. Hudáček a vo štvrtej B. Mráz, A. Šťastný, T. Mikúš. Post trinásteho útočníka určil tréner Rostislav Čada Matoušekovi. 

V zostave belasých chýba zranený Roman Kukumberg a Marko Daňo, ktorý sa len v piatok vrátil zo svetového šampionátu hráčov do 20 rokov. 

Predpokladaná zostava Slovana (zdroj: hcslovan.sk): Janus (Kopřiva) - Sigalet, Škoula, Trončinský, V. Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, J. Brejčák - Miklík, Bližňák, Vondrka - Bartovič, J. Mikúš, Ölvecký - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - B. Mráz, A. Šťastný, T. Mikúš - Matoušek 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona