KHL: Slovan v Chanty-Mansijsku v bránke s Backlundom

NETKY.SK • 20 Október 2014, 14:46 • 2 min
KHL: Slovan v Chanty-Mansijsku v bránke s Backlundom

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi na pondelkový duel v Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Jugry Chanty-Mansijsk v bránke s Johanom Backlundom.

slovakia

left justify in out

Ten dostane prednosť pred Jaroslavom Janusom po trojzápasovej pauze. Tréner Petri Matikainen bez zmeny ponechal defenzívu, v ktorej sa predstavia Štajnoch so Sigaletom, Sersen s Barankom, Foster so Starostom, siedmym bekom bude V. Mihálik. V ofenzíve nastala zmena iba vo štvrtom útoku - P. Whita nahradí Kudrna pri centrovi Bližňákovi s krídelníkom Lunterom. S jedenástimi gólmi najlepší strelec Slovana Ladislav Nagy nastúpi rovnako ako v predchádzajúcich dueloch po boku legionárov zo Slovinska - Žigu Jegliča a Roka Tičara.

 

Po súboji v Chanty-Mansijsku (hrá sa o 15.30 h SELČ) pokračujú "belasí" zápasmi v Nižnekamsku a Togliatti. Vo štvrtok 30. októbra o 19.30 h privítajú "belasí" Sibir Novosibirsk. 

 

Predpokladaná zostava Slovana na pondelkový duel v Chanty-Mansijsku proti Jugre (zdroj: hcslovan.sk): 
Backlund - Štajnoch, Sigalet, Sersen, Baranka, Foster, Starosta, V. Mihálik - Netík, Surový, Bartovič - Vondrka, V. Nedorost, L. Hudáček - L. Nagy, Tičar, Jeglič - Kudrna, Bližňák, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona