KHL: Slovan v Astane zaútočí aj s uzdraveným Nedorostom

NETKY.SK • 3 December 2015, 13:01 • 2 min
KHL: Slovan v Astane zaútočí aj s uzdraveným Nedorostom

ASTANA - Český krídelník Václav Nedorost sa po zdravotných problémoch vracia do zostavy Slovana Bratislava, vo štvrtkovom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v kazašskej Astane proti miestnemu Barysu (14.30 h) bude v treťom útoku s Lukášom Kašparom a Marekom Viedenským. Nahradí Michela Miklíka. Informáciu priniesla internetová stránka "belasých".

slovakia

left justify in out

Ďalšie ofenzívne formácie zostanú v nezmenenom zložení. Pri úvodnom vhadzovaní budú na ľade Žiga Jeglič, Rok Tičar a Ladislav Nagy. Kapitán Tomáš Surový si zahrá s krídlami Milanom Bartovičom a Francisom Parém, štvrtý útok utvoria Pavol Skalický, Patrik Lušnák a Dávid Skokan. V obrane urobil kouč Miloš Říha jediné preskupenie: s Jurajom Valachom bude hrať Vladimír Mihalik. Siedmym bekom bude Ivan Švarný. Ľubomíra Višňovského doplní Tomáš Starosta, Cam Barker bude spolupracovať s Michalom Sersenom. Do bránky pôjde Michael Garnett.

Slovan v utorok v druhom zápase tohto tripu prehral v Jekaterinburgu s Avtomobilistom tesne 3:4, séria jeho triumfov sa tým skončila na hodnote šesť. V sobotu sa Bratislavčania predstavia na štadióne Avangardu Omsk (12.00 h), doma najbližšie budú hrať v stredu 9. decembra o 19.00 h s HK Soči.

Zostava Slovana: Garnett (Pavlas) - Starosta, Ľ. Višňovský, Sersen, Barker, V. Mihalik, Valach, Švarný - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Bartovič, T. Surový, Paré - Kašpar, Viedenský, Nedorost - Skalický, Lušňák, D. Skokan



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies