KHL:Slovan ustál finančné problémy, novou posilou Surový

NETKY.SK • 21 December 2016, 12:21 • 2 min
KHL:Slovan ustál finančné problémy, novou posilou Surový

MOSKVA - Podľa zástupcu jedného z hlavných partnerov hokejového Slovana Bratislava Vasilija Šimka sú všetky otázky v súvislosti s financovaním klubu v aktuálnej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vyriešené do konca sezóny. Ako je známe, v predchádzajúcich týždňoch mal klub voči hráčom dlhy vo výške niekoľkých mesačných platov a "belasí" boli dokonca pripravení bojkotovať súboje základnej časti KHL.

slovakia

left justify in out

"Môžem prezradiť, že všetky finančné otázky sú do konca súťažného ročníka vyriešené. V tíme je teraz vysoká morálka ako nikdy predtým. Hokejisti sú pripravení odovzdať maximum svojho potenciálu, ukázali ho už v utorkovom súboji proti Ufe. Súperovi nedali šancu pomyslieť na dobrý výsledok ani minútu," povedal pre R-Sport.ru Vasilij Šimko a pokračoval: "Za ostatný mesiac malo mužstvo až jedenásť zranených hráčov, teraz nemôžu hrať už len štyria. Slovan síce delí od zóny postupu do play-off 11 bodov, no je pripravený bojovať o ôsmu priečku v tabuľke Západnej konferencie, aby si v play-off zahral proti SKA Petrohrad."

 

Útočné rady Slovana Bratislava v KHL by mal na mesiac vystužiť Tomáš Surový

 

Tréner Miloš Říha si od jeho príchodu sľubuje pomoc na ceste za vyššími priečkami v tabuľke Západnej konferencie. Surový odohral za Slovan uplynulé dva ročníky, v tom minulom dokonca viedol tím ako kapitán. Pred začiatkom aktuálnej sezóny sa však dohodol na spolupráci s Banskou Bystricou, ktorej výrazne pomohol k priebežnej vedúcej priečke v najvyššej domácej súťaži.

 

"Je to reálne, aby sa k nám Tomáš pripojil, neviem však, či je to definitívne spečatené. Hľadali sme centra, keďže niektorí naši hráči na tomto poste sú zranení a iní nie sú vo forme. Na 'Sura' sme sa boli pozrieť. Vždy nám v kríze odviedol čiernu robotu, je dobré, že získame ďalšiu skúsenosť. Ak sa to dotiahne, malo by to byť len do 31. januára," komentoval Říha.

 

Surový je po utorňajších ligových zápasoch spoločne s Ladislavom Nagyom najproduktívnejší hráč Tipsport Ligy. Dosiaľ nastúpil na 31 zápasov, v ktorých strelil 15 gólov a pridal 23 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies