KHL: Slovan uspel aj v Čeľabinsku, opäť po nájazdoch

NETKY.SK • 30 December 2015, 17:49 • 2 min
KHL: Slovan uspel aj v Čeľabinsku, opäť po nájazdoch

ČEĽABINSK - V stredajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy medzi Traktorom Čeľabinsk a bratislavským Slovanom sa o víťazovi rozhodlo až v samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Rovnako ako v pondelok v Nižnekamsku aj teraz drámu rozuzlil v prospech slovenského mužstva slovinský útočník Žiga Jeglič. V riadnom hracom čase za Slovan skóroval iba Francis Paré, niekdajší hráč domáceho kolektívu.


Slovan sa v tabuľke Západnej konferencie KHL posunul na ôsmu pozíciu pred Dinamo Minsk, na konte má 65 bodov. "Belasí" nastúpia najbližšie v pondelok 4. januára 2016 v Rige.

 

Hlas (zdroj: oficiálny web Slovana):


Miloš Říha (tréner Slovana): "Síce sme dnes nehrali tak dobre ako v minulých stretnutiach, ale s výborným výkonom gólmana a bojovnosťou sme zápas dotiahli do víťazného konca. Som rád, že z ťažkého ´tripu´ si vezieme domov dve víťazstvá. Za celé mužstvo prajeme fanúšikom a celému hokejovému Slovensku všetko dobré do nového roka." 


Kontinentálna hokejová liga - streda:

Traktor Čeľabinsk - HC Slovan Bratislava 1:2 po sam. nájazdoch (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0, 0:1)
Góly: 11. M. Růžička (Šinin) - 19. Paré (Barker, Kašpar), rozhodujúci sam. nájazd Jeglič
Vylúčení: 7:6 na 2 min, navyše: Leblanc (Slovan) 10 min za napadnutie zozadu, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Safiullov, Gofman - Parfionov, Raming (všetci Rus.)

Zostavy:
Čeľabinsk: Demčenko - F. Novák, Martynov, Borodkin, V. Denisov, Šinin, Quint, A. Petrov, Chlystov - Glinkin, A. Popov, Jakuceňa - Kručinin, Pestunov, Šarov - Gubarev, Rybakov, Kokujov - M. Růžička, Osnovin, Afonasevskij
Slovan: Brust - Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Sersen, V. Mihálik, L. Kozák - Kašpar, V. Nedorost, Paré - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Leblanc, T. Surový, Bartovič - Skalický, Lušňák, D. Skokan
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies