KHL: Slovan skúsi ukončiť negatívnu sériu s Backlundom v bránke

NETKY.SK • 22 Február 2015, 13:01 • 2 min
KHL: Slovan skúsi ukončiť negatívnu sériu s Backlundom v bránke

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na predposledný duel v tejto sezóne v KHL v nedeľu od 17.00 h proti SKA Petrohrad v bránke s Johanom Backlundom, piatimi obrancami a desiatimi útočníkmi.

slovakia

left justify in out

Proti mužstvu z mesta na Neve odohrajú belasí štvrtý duel v tomto ročníku, v treťom v januári nečakane vyhrali 2:1 po samostatných nájazdoch. Slovan je už bez možnosti postúpiť do play-off, s 59 bodmi z 58 zápasov je na poslednom 14. mieste tabuľky Západnej konferencie. Bratislavčania v oklieštenej zostave ťahajú sériu siedmich prehier v rade. V tejto sezóne sú druhým najslabším mužstvom KHL v domácom prostredí, v 28 stretnutiach získali v Slovnaft Arene 27 bodov. Menej ich má len Chabarovsk (24). Doma nevyhral Slovan od 15. decembra 2014, momentálne ťahá sériu ôsmich prehier pred vlastnými fanúšikmi.

 

Petrohrad je momentálne druhý na Západe so 123 bodmi z 59 súbojov. V Bratislave zakončia Iľja Kovaľčuk a spol. základnú časť. V prvom útoku Slovana nastúpi Ladislav Nagy spoločne so Slovincami Rokom Tičarom a Žigom Jegličom. V druhej útočnej formácii budú korčuľovať kapitán Milan Bartovič s Mattom Murleym a Liborom Hudáčkom. V tretej Tomáš Netík, Andrej Šťastný a Dominik Rehák, naskočiť do duelu bude pripravený aj Mário Lunter. Informuje o tom klubový web. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Petrohradom (zdroj: hcslovan.sk): Backlund (Godla) - Sersen, Baranka, J. Brejčák, Barker, V. Mihálik - Jeglič, Tičar, L. Nagy - L. Hudáček, Murley, Bartovič - Netík, A. Šťastný, Dominik Rehák 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies