KHL: Slovan sa so sezónou rozlúči s Poggem v bránke

NETKY.SK • 15 Február 2017, 14:02 • 2 min
KHL: Slovan sa so sezónou rozlúči s Poggem v bránke

BRATISLAVA - Justin Pogge Brust nastúpi proti Medveščaku Záhreb v bránke Slovana Bratislava v stredajšom poslednom súboji oboch súperov v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

V obrane v porovnaní s utorkovým zápasom oboch tímov chýba Ivan Švarný, ktorý zamieril do fínskeho klubu Kärpät Oulu. Michal Sersen bude hrať s Tomášom Kundrátkom, s Nickom Plastino nastúpi Tomáš Starosta, s Patrik Bačikom sa predstaví Mislav Rosandič a siedmym bekom bude Patrik Luža.

 

Na úvodné buly sa postaví trojica Michal Hlinka, Jeff Taffe, Jonathan Cheechoo. Medzi Igorom Musatovom a Kylom Chipchurom bude hrať Žiga Jeglič. Andrej Šťastný nastúpi s Pavlom Skalickým a Patrikom Lušňákom. Vo štvrtej formácii budú korčuľovať Lukáš Vopelka, Marco Halama a Samuel Petráš. Trinástym útočníkom je Denis Pätoprstý.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na stredajší zápas proti Medveščaku Záhreb - hrá sa o 19.00 h:
Pogge (Pavlas) - Sersen, Kundrátek, Plastino, Starosta, Bačik, M. Rosandič, Luža - Michal Hlinka, Taffe, Cheechoo - Musatov, Jeglič, Chipchura - Skalický, Lušňák, A. Šťastný - Vopelka, Halama, S. Petráš - Pätoprstý



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona