Slovanu hrozia arbitrážou: Je to najproblematickejší klub

NETKY.SK • 15 December 2016, 12:40 • 2 min
Slovanu hrozia arbitrážou: Je to najproblematickejší klub

BRATISLAVA - Hokejistom bratislavského Slovana svitá údajne na lepšie časy, vedenie hráčskej asociácie Kontinentálnej hokejovej ligy však chystá podanie na Arbitrážny súd Ruskej federácie pre nevyplácanie zmluvných peňazí pre hráčov.

slovakia

left justify in out

Slovan má od začiatku ročníka problémy s financovaním, keďže sa mu nepodarilo získať plánovaného sponzora. Hráčom až v minulých dňoch začali nabiehať na účty prvé výplaty. "Počas najbližších dvoch týždňoch bude situácia oveľa lepšia. Všetko je už dohodnuté, zostáva už len počkať, kedy nabehnú peniaze hráčom. Verím, že k tomu príde už pred katolíckymi Vianocami," povedal v rozhovore pre championat.com po moskovskom stretnutí Rady riaditeľov KHL generálny manažér Slovana Maroš Krajči.

 

Situáciu v Bratislave pozorne sledujú aj hráčske odbory. Ich predseda Andrej Kovalenko už dávnejšie avizoval, že Slovan nesplatil ani záväzky z predchádzajúceho ročníka. "Slovan je v posledných ročníkoch najproblematickejší narušiteľ. Stále nedoriešil minulú sezónu, problémy má v tejto. V prípade Slovana preto podáme dokumenty na Arbitrážny súd Ruskej federácie,“ povedal pre Championat Kovalenko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies