KHL: Slovan proti Zlínu aj s mladíkmi

NETKY.SK • 6 August 2015, 14:18 • 2 min
KHL: Slovan proti Zlínu aj s mladíkmi

BRATISLAVA - Tréner hokejového Slovana Bratislava Miloš Říha st. sa rozhodol vo štvrtkovom prípravnom zápase proti Zlínu viac vyťažiť hráčov, ktorí v utorok proti Brnu oddychovali.

slovakia

left justify in out

V bráne sa predstaví Kanaďan Barry Brust, jeho dvojkou bude mladík Christián Pavlas. Proti Zlínu dostanú príležitosť obranné dvojice Cam Barker - Juraj Valach, Vladimír Mihálik - Lukáš Kozák, Patrik Luža - Tomáš Frolo a Patrik Bačík - Mislav Rosandič.

 

V prvom útoku nastúpia Tomáš Surový, Václav Nedorost a Ladislav Nagy. V druhom sa Matt Murley predstaví s kapitánom Milanom Bartovičom a Radovanom Pulišom. Tretí útok vytvoria Pavol Skalický s Marekom Viedenským a Patrikom Lušňákom. Šancu dostanú aj mladíci Samuel Petráš, Dominik Rehák, Tomáš Bulík a možno aj Dávid Skokan.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na štvrtkový duel proti Zlínu (zdroj: oficiálny web Slovana): Brust (Pavlas) - Barker, J. Valach, V. Mihálik, L. Kozák, Luža, Frolo, Bačík, Rosandič - Surový, V. Nedorost, L. Nagy - Puliš, Murley, Bartovič - Skalický, Viedenský, Lušňák - Petráš, D. Rehák, Bulík - D. Skokan



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies