KHL: Slovan proti Ufe bez Ružičku a Sersena

NETKY.SK • 12 December 2014, 13:06 • 2 min
KHL: Slovan proti Ufe bez Ružičku a Sersena

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi na piatkový domáci duel Kontinentálnej hokejovej ligy proti Salavatu Julajev Ufa (19.30) bez Štefana Ružičku a Michala Sersena. Do zostavy sa vracia Michal Vondrka.

slovakia

left justify in out

Kľúčového obrancu tímu Michala Sersena vyradil z hry trest od KHL za faul v závere druhej tretiny predchádzajúceho domáceho zápasu s Astanou, jeho miesto v prvej formácii popri Tomášovi Starostovi zaujme Martin Štajnoch. Ivan Baranka nastúpi s Jánom Brejčákom, medzi šesticou bekov je aj Patrik Luža, ktorý bude hrať s Jonathanom Sigaletom. Po dobrom výkone zostáva v bránke Jaroslav Janus, na striedačke už bude pripravený kanadský gólman David LeNeveu. 

V útoku nemôže Slovan rátať s krídelníkom Štefanom Ružičkom, ktorý odstúpil už zo zápasu proti Barysu Astana pre zranenie v dolnej časti tela. V druhej formácii ho vedľa Václava Nedorosta a Milana Bartoviča nahradí Michal Vondrka. Ako prvý útok je opäť písané trio legionárov Žiga Jeglič, Rok Tičar, Tomáš Netík. Libor Hudáček odohrá aj druhý zápas po návrate s Mattom Murleym a Petrom Ölveckým. V tzv. "checking line" nastúpia Andrej Šťastný, Tomáš Surový a Andrej Kudrna. 


Predpokladaná zostava Slovana proti Ufe: 
Janus (LeNeveu) - Starosta, Štajnoch, Baranka, J. Brejčák, Sigalet, Luža - Jeglič, Tičar, Netík - Vondrka, V. Nedorost, Bartovič - L. Hudáček, Murley, Ölvecký - A. Šťastný, Surový, Kudrna 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies