KHL: Slovan proti Traktoru s Garnettom v bránke

NETKY.SK • 30 September 2015, 13:08 • 2 min
KHL: Slovan proti Traktoru s Garnettom v bránke

BRATISLAVA - Michael Garnett sa postaví do bránky hokejového Slovana Bratislava v stredajšom domácom stretnutí Kontinentálnej ligy proti Traktoru Čeľabinsk (19.30).

slovakia

left justify in out

Skúsený 32-ročný gólman bude čeliť strelám bývalých spoluhráčov, keďže v tíme najbližšieho súpera "belasých" pôsobil štyri sezóny. Obranné dvojice Slovana zostali v rovnakom zložení ako v predošlých stretnutiach.


Na úvodné buly sa postaví útočné trio Lukáš Kašpar, Václav Nedorost, Ladislav Nagy. Do druhej formácie sa posúvajú Žiga Jeglič, Rok Tičar a Andrej Šťastný. Michel Miklík s Milanom Bartovič budú hrať v útoku číslo tri s centrom Tomášom Surovým. Premiéru v KHL absolvuje krídelník Radovan Puliš zo Zvolena, predstaví sa vo formácii s Pavlom Skalickým a Marekom Viedenským.

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší zápas proti Čeľabinsku (19.30):
Garnett (Brust) - Barker, F. Novák, Starosta, Švarný, Mihálik, Sersen, Luža - Kašpar, V. Nedorost, L. Nagy - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, Surový, Bartovič - Skalický, Viedenský, Puliš

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies