KHL: Slovan proti Togliatti s minimálnymi zmenami v zostave

NETKY.SK • 21 Október 2016, 14:10 • 2 min
KHL: Slovan proti Togliatti s minimálnymi zmenami v zostave

BRATISLAVA - S menšími zmenami v zostave v porovnaní so stredajším duelom proti Kazani (2:1 po predĺžení) nastúpi Slovan Bratislava v piatkovom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Lade Togliatti (začiatok o 19.00 h).

slovakia

left justify in out

V bránke slovenského zástupcu v súťaži sa opäť predstaví Barry Brust, na striedačke bude pripravený zaskočiť Justin Pogge. Obranné dvojice sú totožné so stredou - prvú tvoria Tomášovia Starosta s Kundrátkom, v ďalších sa predstavia Nick Plastino s Ivanom Švarným a Andrej Meszároš s Marekom Ďalogom. Na šancu budú čakať aj Mislav Rosandič s Matejom Pokorným. V stredu na striedačke namiesto Rosandiča sedel Patrik Bačik.

 

V elitnom útoku sa so Žigom Jegličom a Václavom Nedorostom predstaví Jeff Taffe. Kanadskú dvojicu Kyle Chipchura, Jonathan Cheechoo opäť dopĺňa Michal Hlinka. Tomáš Zigo si zahrá v strede formácie s Jakubom Valským a Samuelom Petrášom. Vo štvrtom útoku dostanú príležitosť Juraj Šiška, Pavol Skalický a Patrik Lušňák.
Informoval web HC Slovan.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na piatkový domáci zápas KHL proti Lade Togliatti (19.00 h):
Brust (Pogge) - Starosta, Kundrátek, A. Meszároš, Marek Ďaloga, Plastino, Švarný, Rosandič, Pokorný - Jeglič, Taffe, V. Nedorost - Cheechoo, Chipchura, Michal Hlinka - Petráš, Zigo, Valský - Skalický, Lušňák, Šiška



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies