KHL: Slovan proti Soči s dvoma medailistami z MS juniorov

NETKY.SK • 15 Január 2015, 14:12 • 2 min
KHL: Slovan proti Soči s dvoma medailistami z MS juniorov

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi na prvý tohtoročný domáci zápas v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) hneď s dvojicou bronzových medailistov z nedávneho juniorského svetového šampionátu v Kanade. V súboji proti HK Soči sa od 19.30 h predstaví na poste brankárskej dvojky Denis Godla a trinástym útočníkom bude Dominik Rehák.

slovakia

left justify in out

Od začiatku bude chytať Johan Backlund, Jaroslav Janus si doliečuje zranenie a duel bude sledovať len z tribúny. Do obrany sa vracia Cam Barker. Tomáš Surový sa z miesta v druhej obrane presunul na post centra elitného útoku. 

 

Defenzívne dvojice utvoria Patrik Luža s Michalom Sersenom, Barker s Martinom Štajnochom, Tomáš Starosta s Lukášom Kozákom a úloha siedmeho beka pripadla Jánovi Brejčákovi. V prvej útočnej formácii bude hrať Milan Bartovič s Tomášom Surovým a Ladislavom Nagyom. 

 

S HK Soči prehral Slovan v úvode decembra na ľade súpera 1:4. Slovan je momentálne v tabuľke Západnej konferencie na 12. mieste, v 46 zápasoch získal 57 bodov a len o päť zaostáva za ôsmym Nižným Novgorodom. 

Informácie o zostave zverejnil klubový web. 

Predpokladaná zostava Slovana: 
Backlund (Godla) - Luža, Sersen, Štajnoch, Barker, Starosta, L. Kozák, J. Brejčák - Bartovič, Surový, L. Nagy - L. Hudáček, Murley, Vondrka - Netík, Tičar, Jeglič - Kudrna, A. Šťastný, Ölvecký - Dominik Rehák 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies