KHL: Slovan proti Soči bez Višňovského a Starostu

NETKY.SK • 9 December 2015, 15:36 • 2 min
KHL: Slovan proti Soči bez Višňovského a Starostu

BRATISLAVA - Obrancovia Ľubomír Višňovský a Tomáš Starosta nebudú hrať za Slovan Bratislava v stredajšom domácom zápase proti HK Soči o 19.00 h v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Prvú defenzívnu dvojicu utvoria Cam Barker s Michalom Sersenom, Vladimír Mihálik bude hrať opäť s Jurajom Valachom a navrátilca po zranení Patrika Lužu priradil kouč Miloš Říha k Ivanovi Švarnému. Siedmym bekom bude Lukáš Kozák. Do bránky sa postaví Michael Garnett.


V útočných formáciach nenastala oproti predchádzajúcemu duelu žiadna zmena. Začnú Žiga Jeglič, Rok Tičar a Ladislav Nagy. Milan Bartovič bude hrať s Tomášom Surovým a Michelom Miklíkom. Medzi Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom figuruje Marek Viedenský. Útok čislo štyri má podobu Pavol Skalický, Patrik Lušňák, Dávid Skokan. Informácie sú z webu "belasých".


Slovan po rekordnej sérii šiestich triumfov ťahá šnúru troch prehier. Doma sa po štvorzápasovom výjazde predstaví premiérovo od 24. novembra. V sobotu podľahol v Omsku miestnemu Avangardu 3:5. V tabuľke Západnej konferencie KHL figurujú Bratislavčania na 10. priečke o jeden bod za ôsmym Dinamom Minsk, ktoré však odohralo o dve stretnutia menej. Soči je na západe piate, nazbieralo o 10 bodov viac ako Slovan.

Predpokladná zostava Slovana: Garnett (Brust) - Barker, Sersen, Valach, V. Mihálik, Švarný, Luža, L. Kozák - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Bartovič, T. Surový, Miklík - Kašpar, Viedenský, V. Nedorost - Skalický, Lušňák, D. Skokan
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies