KHL: Slovan proti Rige o definitívu play-off aj s Višňovským

NETKY.SK • 8 Február 2016, 13:46 • 2 min
KHL: Slovan proti Rige o definitívu play-off aj s Višňovským

BRATISLAVA - Aj s Ľubomírom Višňovským v zostave nastúpia v pondelok o 19.00 h hokejisti HC Slovan Bratislava na zápas s Dinamom Riga, v ktorom im pôjde o spečatenie postupu do play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

slovakia

left justify in out

Do bránky domáceho tímu sa postaví Barry Brust. Prvú obrannú dvojicu tvoria Tomáš Kundrátek s Camom Barkerom, v druhej bude s Višňovským korčuľovať Michal Sersen, v tretej budú operovať Ivan Švarný a Mislav Rosandič, otáznik visí nad štartom Vladimíra Mihálika.


Útočné formácie ponechal tréner Miloš Říha bez zmeny v porovnaní s víťazným zápasom v Chabarovsku. V elitnom útoku sa predstavia Marek Viedenský s Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom, v druhom Andrej Šťastný so Slovincami Žigom Jegličom a Rokom Tičarom. V treťom útoku nastúpia Milan Bartovič, kapitán Tomáš Surový a Michel Miklík. Ladislav Nagy má miesto vo štvrtom útoku pri Pavlovi Skalickom a Patrikovi Lušňákovi. Na striedačke bude aj mladík Juraj Šiška, vylúčený nie je štart Dávida Skokana.


Slovanistom na istotu postupu do play-off KHL stačí zisk jediného bodu.

Predpokladaná zostava Slovana v pondelkovom súboji s Dinamom Riga:
Slovan: Brust (Garnett) - Kundrátek, Barker, Sersen, Višňovský, Švarný, Rosandič, V. Mihálik - L. Kašpar, Viedenský, V. Nedorost - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, T. Surový, Bartovič - Skalický, Lušňák, L. Nagy - Šiška, Skokan

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies