KHL: Slovan proti Omsku bez Nagya

NETKY.SK • 8 December 2014, 14:23 • 2 min
KHL: Slovan proti Omsku bez Nagya

OMSK - Bez najproduktívnejšieho hráča v tejto sezóne, útočníka Ladislava Nagya, nastúpi Slovan Bratislava v pondelkovom domácom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Avangardu Omsk.

slovakia

left justify in out

Rodáka zo Šace limitujú zdravotné problémy. Do zostavy sa vráti obranca Jonathan Sigalet, ktorý piatkový zápas v Moskve proti Dinamu vynechal pre dištanc za dva pästné súboje v Soči.

 

Do bránky sa v stretnutí, ktoré sa začne o 19.30 h SEČ, postaví Jaroslav Janus. V prvom útoku budú korčuľovať pred obrancami Tomášom Starostom a Michalom Sersenom útočníci Tomáš Surový, Václav Nedorost a Štefan Ružička. 

 

Omsk pred duelom v Bratislave vyhral tri stretnutia, keď nezaváhal s Ufou, Vladivostokom ani v Astane. Slovan na dvojzápasovom tripe v Rusku nezískal ani bod a v tabuľke Západnej konferencie je trinásty. 

 

Predpokladaná zostava Slovana na pondelkový duel proti Omsku (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus - Starosta, Sersen, Štajnoch, Baranka, Sigalet, J. Brejčák, Luža - Surový, V. Nedorost, Š. Ružička - Netík, Tičar, Jeglič - Murley, Bartovič, Vondrka - A. Šťastný, Bližňák, Ölvecký 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies