KHL: Slovan proti Minsku bez Višňovského a s Kundrátkom

NETKY.SK • 22 December 2015, 12:58 • 2 min
KHL: Slovan proti Minsku bez Višňovského a s Kundrátkom

BRATISLAVA - Obranca Ľubomír Višňovský nebudú hrať za HC Slovan Bratislava v utorkovom domácom zápase proti bieloruskému Dinamu Minsk o 19.30 h v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

Prvú defenzívnu dvojicu utvoria Cam Barker a nováčik v kádri Slovana Tomáš Kundrátek. Ivan Švarný bude hrať opäť s Tomášom Starostom, Juraj Valach s Vladimírom Mihálikom a siedmym bekom bude Michal Sersen. Do bránky sa postaví Barry Brust.


V prvom útoku medzi Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom figuruje Marek Viedenský, v druhom nastúpia Žiga Jeglič, Rok Tičar a Ladislav Nagy. Milan Bartovič bude hrať s Tomášom Surovým a Louisom Leblancom. Útok číslo štyri má podobu Pavol Skalický, Patrik Lušňák, Dávid Skokan.
Informácie sú z oficiálneho webu "belasých".

Predpokladná zostava Slovana: Brust (Garnett) - Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Valach, V. Mihálik, Sersen - Kašpar, Viedenský, V. Nedorost - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Bartovič, T. Surový, Leblanc - Skalický, Lušňák, D. Skokan
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies