KHL: Slovan proti Jokeritu aj so Sersenom

NETKY.SK • 15 December 2014, 14:29 • 2 min
KHL: Slovan proti Jokeritu aj so Sersenom

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi na pondelkový domáci duel Kontinentálnej hokejovej ligy proti Jokeritu Helsinki (19.00 h) už s obrancom Michalom Sersenom, ktorý v piatok proti Ufe nútene pauzoval pre dištanc od vedenia súťaže.

slovakia

left justify in out

Kľúčového obrancu tímu vyradil z hry trest za faul v závere druhej tretiny predchádzajúceho domáceho zápasu s Astanou. Sersen nastúpi v obrane s Tomášom Starostom, druhú dvojicu tvoria Ivan Baranka s Jánom Brejčákom a tretiu Jonathan Sigalet s Martinom Štajnochom. Siedmym bekom bude Patrik Luža. V bránke sa opäť predstaví Jaroslav Janus, na striedačke bude pripravený kanadský gólman David LeNeveu.

 

V piatok pre zranenie v hornej časti tela nehral ani útočník Štefan Ružička a chýbať bude aj v pondelok, pre zranenie absentuje aj najproduktívnejší hráč tímu Ladislav Nagy. 

 

V elitnom útoku nastúpi trio Netík, Tičar, Jeglič, v druhom vedľa centra Václava Nedorosta krídelníci Milan Bartovič a Michal Vondrka. Libor Hudáček absolvuje ďalší duel po návrate z Banskej Bystrice s Mattom Murleym a Petrom Ölveckým. V tzv. "checking line" opäť nastúpia Andrej Šťastný, Tomáš Surový a Andrej Kudrna. 

Informácie zverejnil klubový web hcslovan.sk. 


Predpokladaná zostava Slovana proti Jokeritu Helsinki: 
Janus (LeNeveu) - Starosta, Sersen, Baranka, J. Brejčák, Sigalet, Štajnoch, Luža - Netík, Tičar, Jeglič - Bartovič, V. Nedorost, Vondrka - Ölvecký, Murley, L. Hudáček - Kudrna, Surový, A. Šťastný 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies