KHL: Slovan proti Jekaterinburgu už aj s uzdraveným Barkerom

NETKY.SK • 19 Október 2015, 15:26 • 2 min
KHL: Slovan proti Jekaterinburgu už aj s uzdraveným Barkerom

BRATISLAVA - Bez zmeny na brankárskom poste a už aj s uzdraveným bekom Camom Barkerom nastúpia hráči Slovana Bratislava v pondelkovom domácom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Avtomobilistu Jekaterinburg od 19.00 h.

slovakia

left justify in out

Hlavný tréner Miloš Říha do bránky pošle Barryho Brusta, ktorý neinkasoval už 153 minút, vychytal dve čisté kontá a v pondelok ho vyhlásili za najlepšieho gólmana KHL v uplynulom týždni. V defenzíve uzdravený Cam Barker nastúpi s Michalom Sersenom, Vladimír Mihálik s Jurajom Valachom, Tomáš Starosta s Ivanom Švarným a pozícia siedmeho beka pripadla Patrikovi Lužovi.

 

Na úvodné buly sa postaví útočné trio Lukáš Kašpar, Václav Nedorost a Ladislav Nagy. Do druhej formácie tréneri zaradili Michela Miklíka, s kapitánom Tomášom Surovým a Milanom Bartovičom. Andrej Šťastný a Slovinci Žiga Jeglič s Rokom Tičarom nastúpia v treťom útoku a Pavol Skalický, Marek Viedenský s Patrikom Lušňákom vo štvrtom.

 

Kouč Říha ešte nemá k dispozícii kanadského útočníka Francisa Parého.

Predpokladaná zostava Slovana na pondelkový zápas proti Jekaterinburgu (zdroj: oficiálny web Slovana):
Brust (Garnett) - Barker, Sersen, Mihálik, J. Valach, Starosta, Švarný, Luža - Kašpar, V. Nedorost, L. Nagy - Miklík, Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Skalický, Viedenský, Lušňák



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies