KHL: Slovan proti Chabarovsku bez zmien v zostave

NETKY.SK • 15 Január 2014, 13:46 • 2 min
KHL: Slovan proti Chabarovsku bez zmien v zostave

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava nastúpi na stredajší duel Kontinentálnej hokejovej ligy proti Amuru Chabarovsk v rovnakej zostave ako v pondelok pri výhre 2:1 po sam. nájazdoch nad Novosibirskom. Tréner Rostislav Čada nemal dôvod na zmeny v súpiske.

slovakia

left justify in out

Do bránky sa postaví Jaroslav Janus. Slovan bude hrať opäť na šiestich obrancov, na striedačke bude čakať na šancu Patrik Luža.

V útoku bude prvou formáciou opäť trio Michel Miklík, Mário Bližňák a Michal Vondrka. Vo štvrtom útoku nastúpia Andrej Šťastný s krídlami Tomášom Mikúšom a Martinom Bakošom, v pozícii trinásteho útočníka bude Tomáš Matoušek. Súboj Slovana s Chabarovskom sa v Slovnaft Arene začína o 19.00 h. Informácie zverejnil web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Chabarovskom (zdroj: hcslovan.sk):
Janus (Kopřiva) - Sigalet, Škoula, V. Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, J. Brejčák, Luža - Miklík, Bližňák, Vondrka - J. Mikúš, Ölvecký, Bartovič - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - T. Mikúš, A. Šťastný, M. Bakoš - Matoušek



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona