KHL: Slovan proti Barysu aj s Hudáčkom a Kudrnom

NETKY.SK • 10 December 2014, 13:30 • 2 min
KHL: Slovan proti Barysu aj s Hudáčkom a Kudrnom

BRATISLAVA - Po viac ako mesačnej pauze sa v zostave Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) objaví útočník Libor Hudáček.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný krídelník nastúpi už v stredu večer doma proti Barysu Astana. Hudáček sa do tímu vracia z extraligovej Banskej Bystrice, za ktorú absolvoval 11 zápasov. Spod Urpína prichádza aj Andrej Kudrna, ktorý v tejto sezóne absolvoval v KHL len dve stretnutia v druhej polovici októbra. Proti Barysu do hry nezasiahnu Michal Vondrka a Mário Bližňák. V bránke sa opäť predstaví Jaroslav Janus.

 

V defenzíve "belasých" v porovnaní s pondelkovým zápasom proti Avangardu Omsk (3:5) nenastala žiadna zmena, v otváracej formácii nastúpia Slovinci Rok Tičar, Žiga Jeglič s Tomášom Netíkom. Kapitán Bartovič bude hrať so Š. Ružičkom a V. Nedorostom. Libora Hudáčka zaradili tréneri do tretieho útoku k Ölveckému a Murleymu, Kudrna sa predstaví so Surovým a A. Šťastným v štvrtej formácii. 

 

Predpokladaná zostava Slovana na stredajší duel proti Barysu Astana (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus - Starosta, Sersen, Štajnoch, Baranka, Sigalet, J. Brejčák, Luža - Netík, Tičar, Jeglič - Bartovič, V. Nedorost, Š. Ružička - Ölvecký, Murley, L. Hudáček - Kudrna, Surový, A. Šťastný 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona