KHL: Slovan potvrdil príchod útočníka Puliša na skúšku

NETKY.SK • 4 August 2015, 17:22 • 2 min
KHL: Slovan potvrdil príchod útočníka Puliša na skúšku

BRATISLAVA - Vedenie hokejového Slovana Bratislava v utorok popoludní potvrdilo príchod Radovana Puliša na skúšku, o ktorej agentúra SITA informovala už v pondelok.

slovakia

left justify in out

Ostrostrelec extraligového Zvolena predtým nepochodil na skúške v tíme Medveščak Záhreb, šancu prebojovať sa do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) však dostane v Slovane. Skúšobný kontrakt Puliša je už zaregistrovaný na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve.

 

Dvadsaťtriročný útočník v sezóne 2014/2015 za mužstvo spod Pustého hradu nastrieľal v základnej časti 30 gólov a v play-off pridal ďalšie štyri. Puliš má za sebou zatiaľ najvydarenejší ročník v kariére, k spomenutej porcii presných zásahov pridal aj 27 asistencií. Rodák z Hliníka nad Hronom strávil celú doterajšiu seniorskú kariéru vo Zvolene, počas juniorských rokov hral aj kanadskú QMJHL za Acadie-Bathurst a Rouyn-Noranda. Svojimi výkonmi v ostatnom extraligovom ročníku upútal aj vtedajšieho reprezentačného trénera Vladimíra Vůjtka, zdravotné problémy mu však znemožnili nastúpiť v príprave na svetový šampionát v Prahe a Ostrave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona